Diensten

Ons team van boekhouders, fiscalisten en medewerkers is toonaangevend op het vlak van accountancy, belasting- en juridisch advies en management consultancy. Onze organisatie beschikt bovendien over gespecialiseerde adviseurs op alle terreinen van boekhouding, bedrijfsbeheer en fiscaliteit. Onze klanten zijn internationale ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen en verenigingen.

Multidisciplinaire deskundigheid
BTC heeft – binnen het voorziene wettelijke kader – een multidisciplinaire aanpak ontwikkeld die haar in staat stelt een onderneming op een veelzijdige manier te benaderen, zowel globaal als in functie van een zeer specifieke vraagstelling… Waar de complexiteit van de problematiek van de klant het wenselijk maakt, brengen wij de kennis en ervaring van diverse experten samen, zodat zijn situatie vanuit verschillende invalshoeken wordt benaderd.

Advies is nooit ver weg
De adviseurs van BTC staan letterlijk en figuurlijk dicht bij hun cliƫnten. Hun betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid voor een optimaal advies garanderen u bovendien het allerhoogste niveau van dienstverlening.